Sivuston käyttöoppaat ovat viimeksi päivitetty versio ohjeista. Kaikki oppaat saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Varmista, että käytät aina uusinta opasta tarkistamalla sivustolta päivitykset säännöllisesti.

Close

Voitelua koskeva muistutus

Voitelua koskeva muistutus

Voiteletko erilliset osat?

Ilma- ja vesipiirien voiteleminen ei riitä, vaan pää ja istukka on voideltava myöskin. Irrota käsikappale aina kuin voit ja voitele osa osalta. Kiillotukseen käytetyt käsikappaleet on erittäin suositeltavaa puhdistaa ja voidella huolellisesti, sillä kiillotuspasta pyrkii siirtymään pään puoleen.

Voiteletko erilliset osat?

Jos yhdistät suoran tai kulmikkaan käsikappaleen mikromoottoriin pian voitelun jälkeen ja laitat sen käsikappaleen pitimeen, siitä aiheutuu mikromoottorin toimintahäiriö, sillä öljyn jäännökset saattavat tunkeutua mikromoottorien sisään. Varmista, että liika öljy tulee pois jättämällä käsikappale suoraan asentoon NSK Multi Stand -telineeseen joksikin aikaa tai käyttämällä Care3 Plusin ilmanpuhallustoimintoa. Yhdistä se sitten mikromoottoriin ja anna käydä noin 30 sekunnin ajan. Jos näet öljyä tulevan edelleen käsikappaleen etuosan päästä, pyyhi se pois huolellisesti ja anna sen käydä kunnes et enää näe öljyä valuvan. Hampaan pinnalla öljy saattaa estää toivotun tuloksen saavuttamisen hampaita puhdistettaessa tai paikattaessa.