Sivuston käyttöoppaat ovat viimeksi päivitetty versio ohjeista. Kaikki oppaat saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Varmista, että käytät aina uusinta opasta tarkistamalla sivustolta päivitykset säännöllisesti.

Close

Patruunan vesisuihkun suuttimen tukkeutumisen korjaaminen

Patruunan vesisuihkun suuttimen tukkeutumisen korjaaminen

1.

2.

Irrota puhdistuspiikki harjan takaa ja laita se suoraan vesisuihkun suuttimeen.
* Vesiaukko saattaa vahingoittua, jos piikkiä ei laiteta suoraan tai jos se pakotetaan aukkoon. Vahingon seurauksena vesi saattaa suihkuta vääristä kulmista. Käytä mukana toimitettua NSK:n suuttimen puhdistuspiikkiä. Muun kuin NSK:n puhdistuspiikin käyttämisestä saattaa aiheutua vesisuihkun kääntyminen väärään suuntaan.

3.

4.

Puhalla ilmaa käsikappaleen poran puolelta ruiskua käyttäen.

5.

Kun laitat patruunan takaisin käsikappaleen päähän, varmista, että O-rengas tulee kunnolla paikalleen. Jos tukkeuma löytyy turbiinista tai yhdyskappaleesta, ota yhteyttä NSK-jälleenmyyjään korjausta varten.

Jos veden tulo tuntuu riittämättömältä NSK-ilmaturbiinin asennuksen yhteydessä.

NSK-ilmaturbiinit on suunniteltu suihkuttamaan vettä sekoittamalla sisäisesti vettä ja sirun ilmaa. Kun sirun ilman paine on asetettu huomattavasti veden painetta korkeammaksi, veden tulo saattaa heikentyä paine-eron vuoksi. Jos näin on, säädä sirun ilman paine. NSK suosittelee NSK Multi Gauge -mittarin käyttämistä tarkkojen säätöjen tekemiseen.