Sivuston käyttöoppaat ovat viimeksi päivitetty versio ohjeista. Kaikki oppaat saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Varmista, että käytät aina uusinta opasta tarkistamalla sivustolta päivitykset säännöllisesti.

Close

Tuotanto

Tuotantoympäristö

Täällä syntyvät maailman huippuun kuuluvat laatutuotteet

Valmistajana, joka valmistaa maailmalle ihmisten terveyteen vaikuttavia tuotteita, rehevän vihreä luonto on meille tärkeä ympäristö.
Tässä vuodenaikojen mukaan vaihtuvilla kasveilla ja eläimillä siunatussa ympäristössä olemme luoneet korkealaatuisia tuotteita itsekehittämällämme tarkkuusteknologialla ja huippumoderneilla tuotantolaitoksilla.
Uskomme, että NSK:n missio tulevaisuudessakin on jatkaa uusien hyödyllisten tuotteiden tuomista maailman markkinoille ansaittua valmistajan ylpeyttä tuntien.

Tehdas

Uusi päätoimipaikka sekä tutkimus- ja kehityskeskus

Valmistunut vuonna 2017
Hallinto-osasto / tutkimus- ja kehitysosasto / kansainvälinen myyntiosasto / tietojärjestelmäosasto / tuotesuunnitteluosasto / hankintaosasto

A1 Tehdas

Valmistunut 2018
Työstöosasto, kokoamisosasto, tuotannon valvontaosasto

Sitoutuminen ympäristötavoitteisiin

Lääkinnällisten laitteiden valmistajana olemme osallistuneet ympäristöaloitteisiin jo kauan. Tehtaissamme käytetty vesi puhdistetaan omassa vedenpuhdistamossamme täysin. Ennen järviin ja jokiin virtaamistaan se kulkee maallamme sijaitsevan lammen kautta, jossa ui karppeja.